Проект за нов парк в Исперих бе възобновен от десетилетия

Проект за нов парк в град Исперих стои започнат и недовършен от няколко десетилетия. Водени от вътрешна мотивация да работят за развитието на града и неговите жители, а също така и за приятното усещане у всички гости на града, фирма „Агротайм“ иска да помогне за създаването на едно пространство, което да събира хората за развлечение, спорт или просто за срещи с приятели.

За целта „Агротайм“ дари 35 хил. лева за цялостното проектиране с всички проектни специалности, а също и предпроектно проучване, подробно геодезическо заснемане, озеленяване и напояване. Проектът на арх. Стефан Вълканов ще включва два броя игрища за различни спортове, външен фитнес, детска площадка, кафене, зелена сцена и много друга зеленина. Всичко това ще представлява пълно преобразяване на терена, който в момента е незаконно сметище.

YouTube

Благодарности към кмета на община Исперих за единомислието и на служителите на общината за съдействието в процеса на проектиране. За реализирането му общината има намерение да кандидатства по европрограма и се надява да бъде одобрен и да се премине към неговото реализиране. Местонахождението е на улиците „Дунав“, „Стара планина“ и „Лудогорие“ (бившата градинка 8 март).

С радост бихме искали да ви представим проект за нов парк в гр. Исперих, който стои започнат и недовършен от няколко…

Posted by Agrotime on Sunday, March 14, 2021

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе