Поздравления за „Вълци-Разград” за шестото място на републиканско първенство

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев, който е и изпълняващ длъжността кмет на Разград, поздрави отборът момчета до 12 години на Баскетболен клуб „Вълци”-Разград за шестото място на републикански финали в Ботевград, които завършиха вчера.

„Вълци“-Разград вече са в ТОП 6 на баскетболните отбори на България (ОБНОВЕНА)

YouTube

Това стана на посрещането, което родителите на малките баскетболисти бяха организирали до игрището, на което в двора на ОУ”Васил Левски”, децата тренират. Заместник-кметът Добрин Добрев обяви и подаръка, който децата получават от Община Разград за успеха си – нови екипи за новия сезон, като им пожела с новите екипи да влязат в челната тройка на своята възраст.

Постижението на малките баскетболисти е много добро, като се има предвид, че тренират от малко повече от 2 години – обясни техният треньор Пенко Велчев, който през 2018 г. се зае с трудната, но вече успешна задача да възроди разградския баскетбол. Той благодари на децата, които всеки миг от свободното си от училище време са на терена, на родителите, които винаги са до децата си, на Община Разград, на „Лудогорско пиле” и всички спонсори, които подкрепят развитието на клуба.  

Малките „Вълци” бяха посрещнати с „We are the champions” и с оранжеви балони, надписани за всеки от състезателите. Връчиха им ги техните връстнички от момичешкия отбор, на които през следващата седмица също предстоят финали. Родителската общност бе подготвила почерпка за „Вълците”-те – пица, питка и торта, а от Община Разград бяха добавени и шоколадчета с пейзажи от Разград.

Сред изненадите за малките състезатели бяха и фойерверки, които осветиха баскетболното игрище, на което малките състезатели не пропуснаха да поиграят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе