Учители от Разград и Исперих взеха участие в ХV-те Национални педагогически четения тази година

Учители от област Разград взеха участие в ХV-те Национални педагогически четения тази година, които се проведоха в с. Рибарица и преминаха под надслов „Да запазим усмивката в училище“.  

Начални учители от цялата страна споделиха своя опит в училище, където всяко дете е неповторима личност, а учителят е призван да запази усмивката му. Четенията преминаха под ръководството на проф. д-р Емилия Василева – председател на Център „Хуманна педагогика“ , в присъствието на експерти от Регионалните управления на  образованието, директори на училища и с любезното съдействие на община Тетевен, която бе домакин на събитието в периода 5-7 юли.

YouTube

Поздравления получиха докладите, представени от Румяна Нешкова от ОУ „Никола Икономов“, град Разград на тема „Положителните емоции – дефицит у малкия ученик по време на обучението от разстояние в електронна среда“ и от Зайде Максуд от ОУ „Васил Априлов“, град Исперих на тема „Рождените дни в моето семейство“ (работа по проектно-базирано обучение), които са публикувани в сборник „Моето педагогическо ежедневие“, издаден със съдействието на МОН, РУО – Ловеч и Център „Хуманна педагогика“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе