Младши съдия положи клетва и стана част от магистратския състав на Окръжен съд – Разград

На 30 август в Окръжен съд-Разград се състоя официална церемония по встъпване в длъжност на младши съдия Петър Милев, успешно завършил задължителното първоначално обучение в Националния институт на правосъдието, назначен с решение по Протокол №30 от заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, проведено на 27 юли 2021 г.

Младши съдия Милев бе представен пред магистратите от заместник-председателя на Окръжен съд – Разград, съдия Анелия Йорданова. Тя поздрави магистрата като му пожела здраве и успехи. Приветствия към съдия Милев отправиха и останалите съдии, както и съдебният администратор.  

YouTube

Съгласно изискванията на Закона за съдебната власт, младши съдията положи клетва и подписа клетвен лист в присъствието на магистрати от правораздавателната институция.

Петър Милев е на 31 години, родом от Асеновград, но живее в Пловдив. Завършил е специалност „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Работил е като юрисконсулт в международна компания и като адвокат към Адвокатска колегия – Пловдив. Семеен с две деца.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе