Настаниха в специализирано болнично отделение джигита от вчерашното фиаско в Разград

Районна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка със случай на отказ от спазване на полицейско разпореждане и причинени материални щети по два патрулни автомобила и по три частни автомобила, съобщават от апелативната прокуратура във Варна.

На 17 октомври, при опит да бъде спрян за проверка л.а. „Пежо“, 48-годишният му водач не се съобразява с полицейските разпореждания, не спира на подадения сигнал и продължава своето движение.

YouTube

Зверски екшън в Разград! Полицията преследва лек автомобил, гонката завърши с много материални щети (СНИМКИ и ВИДЕО)

Тъй като създавал опасност за гражданите и другите участници в трафика, последвало полицейско преследване. Мъжът не се съобразил с многократните призиви да спре, не се впечатлил и от предупредителните изстрели във въздуха. Успял да причини материални щети на два полицейски автомобила, участвали в преследването, както и на още три превозни средства, собственост на други граждани. При така създалата се ситуация, няма пострадали хора.

Действията на полицейските служители дали резултат и 48-годишният нарушител бил задържан. При направените тестове не била установена употреба на алкохол или наркотични вещества. Мъжът е задържан и настанен в специализирано болнично отделение.

Работата по случая продължава под надзора на Районна прокуратура – Разград. Разследването е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе