Марин Шишев: „Промени ще има, но професионалистите няма от какво да се притесняват“

Със сигурност ще има промени в държавните институции, но политическата принадлежност няма да е определяща. Тези, които са професионалисти и си вършат работата, няма от какво да се притесняват“. Това заяви народният представител от „Продължаваме промяната“ Марин Шишев на среща с ръководителите на държавните институции в област Разград, организирана със съдействието на областния управител Иван Борисов.   

„Моля ви, да работите отговорно и спокойно. Знам, че има хора, които спекулират, че циркулират слухове как някой ще кадрува или ще казва кое как да става. Искам да ви кажа, че няма такова нещо и да ви помоля да не обръщате внимание на слуховете“, каза Шишев.

YouTube

Той обясни каква е идеята на срещата: „Предстои да се гласува бюджета на държавата, респективно и на общините. Много бих се радвал ако има неща, важни за вас, да ги изработим и да можем да ги защитим, за да може да бъдат включени в бюджета и да ги осъществим заедно“.

Народният представител от „Продължаваме промяната“ отправи апел към хората в областта да се ваксинират срещу COVID-19. „Наистина имунизацията не гарантира, че няма да се разболеете. Моят личен опит показа това.    Имах поставени две дози, но се заразих. Благодарение на ваксината обаче прекарах заболяването леко“, разказа Шишев. „Ако се ваксинирате, ще облекчите системата и ще я предпазите от претоварване, за да може да се помогне на тези, които са в тежко състояние и наистина имат нужда“, добави той. Депутатът оповести, че вероятно още в първите дни на новата 2022 г. в Разград ще бъде разкрита негова приемна, в която ще може  да бъдат подавани сигнали за различни проблеми, за да бъде търсено своевременно решение за тях.

На срещата областният управител Иван Борисов представи пред народния представител проблема с лошото състояние на пътищата в общините Лозница и Кубрат. „За да се решат проблемите бе свършено всичко необходимо. Тук има фирми, които работят на ниво, но се появиха административни пречки и се оказа, че няма финансиране. Моля, в рамките на правомощията си, да помогнете тези пречки да бъдат отстранени“, заяви Борисов.

Заместник-кметът на община Разград Добрин Добрев обяви, че са в лошо състояние пътните отсечки, по  които живеещите в региона пътуват за София и Южна България. Според него този проблем трябва да се постави и разгледа сериозно, още повече, че е от първостепенна важност за бизнеса, който осигурява препитание на много хора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе