Ден на отворените врати за бъдещите първокласници в ОУ „Никола Икономов“

Днес ОУ „Никола Икономов” – Разград отвори врати за бъдещи първокласници и техните родители, за да надникнат във вълшебния свят на знанието преди началото на новата учебна година. Целта на проявата е децата да опознаят училищната среда, за да могат по-лесно да се адаптират в нея.

Арки от балони и подаръци посрещнаха малките гости на училището, а после, разделени в компактни групи, малчуганите и техните семейства посетиха няколко творчески ателиета. В хореографската зала всички танцуваха хора и ръченица, в кабинета по природни науки видяха как се произвежда електричество, колко силна е силата на магнитното поле и тайнствени космически светове.

YouTube

В коридора се впечатлиха от множество пъстроцветни Слънчеви системи, изработени от настоящите четвъртокласници в училище и си припомниха правилата за движение по пътищата.

В кабинета по география опознаха нови светове и държави, редиха интерактивни пъзели, подреждаха карти и танцуваха, а преди да се отдадат на спортни щафетни игри в модерния физкултурен салон, малчуганите и техните родители се подкрепиха със сандвичи и сладкиши в ателието по предприемачество.

Директорът Димитър Петров приветства бъдещите ученици и ги увери, че в ОУ „Никола Икономов” с грижовност, внимание и професионализъм работят отлични педагози.

Децата останаха истински щастливи от първото си посещение в училище. Те се забавляваха, научиха нови неща и отнесоха вкъщи много положителни емоции.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе