Ансамбъл „Българе“ ще представи в Разград най-новия си спектакъл

След продължително затишие в противоепидемичната обстановка, Националният фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“ кани да се потопите в удивителния свят на българските традиции.

На 31 март, четвъртък, от 19.00 часа, сцената на Общинския културен център в Разград ще бъде завладяна от „ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“. Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

YouTube

В спектакъла хореографът Христо Димитров, вече в ролята на разказвач, и прекрасните танцьори от прочутия му ансамбъл представят най-красивите празници и обичаи, които нашият народ е създал и опазил през вековете. Завладяващи истории, уникални костюми и удивителни фолклорни ритми на впечатляваща хореография ще оживеят в старинни обичаи от различни кътчета на Родината ни.

„ОБИЧАИТЕ НА БЪЛГАРИЯ“ – един спектакъл, който ще ви промени! Един спектакъл за родовата памет, която ни поддържа обединени, за да имаме славно бъдеще, така както сме имали и славно минало.

Представлението ще се състои при спазване на всички изисквани към 31 март противоепидемични мерки. Носенето на предпазни маски е задължително!

31 март 2022 г., четвъртък, Общински културен център, 19:00 ч.

Билетите са на цени от 20, 25 и 30 лева и ще се продават на касата в Общински културен център – Разград.

Телефони за контакт: 0897218666 и 0893321475.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе