Кубратски майки със заявка да станат част от Клуб „Емпатия“

Спонтанна среща събра най-малките емпатисти, родителите им и ръководителката на Клуба д-р Надие Карагьозова в края на работния ден на 8 юни, в която имаше от всичко по много-смях, сълзи от радост, емоции, спомени, цветя, прегръдки. „Групата на Хели“  петте момичета от четвърти клас – Хелин, Дилек, Деря, Никол и Еда станаха най-активните малки доброволци в историята на клубната дейност и за кратко време реализираха редица творчески задачи от превантивната дейност на местната комисия от началото на годината. Съвсем заслужено по време на срещата демонстрираха самочувствие и показаха пред родителите си колко много означава да си „истински емпат и да отвориш сърцето си за добротата“.

YouTube

„Дъщеря ми беше едва на 4 години, когато покрай по-големите деца стана част от първите стъпки на Клуб „Емпатия“. Сега е на 10  и още ходи с желание и чака срещите с нетърпение“, сподели пред родителите Гьонюл Хюсеинова, която съвсем спонтанно организира родителите, за да изненадат децата и д-р-Карагьозова, които имат уговорка да се видят.  „Благодарим, че създавате спомени на децата ни, намирате време и възможност да ги водите към върха, не пестите време и енергия и вдъхновени от ентусиазма им, искаме да станем част от  вашите прекрасни идеи и да имаме регулярни срещи“, от името на всички майки отправи предложение г-жа Хюсеинова, която децата приеха с голям възторг.

На срещата „Групата на Хели“ и още три момичета с високи резултати (Семира, Изел и Еля) получиха своите грамоти и декоративни сувенири със символ на сърце. И не пропуснаха да си направят нова закачка – всички момичета накичени с гривни със символа на безкрайността, с пожелание доверието и любовта в групата да се умножава, развива и заразява.

„Благодаря за доверието и подкрепата към мен през годините. С всеки изминал ден осъзнавам колко много ме крепи тази чиста любов, с която ме даряват децата Ви. Признавам, не е никак лесно на моменти. Минахме и минаваме през много трудности, но с общи усилия успяваме да държим още огъня. Много хора ни се радват, подкрепят. Можем да направим още много много за децата, стига да си протегнем  ръце и да се водим от чисти и добри намерения“, каза в края на срещата Надие Карагьозова и разказа на родителите интересни моменти от срещите си с тях и какво казват другите за децата им, впечатлени от големите им сърца.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе