Организират национален обучителен семинар за ветеринарни лекари в Разград

Снимка: Данче Бозаджиева

Ветеринарните лекари Никола Досев и Димитрина Петрова, заедно с преподаватели от Тракийския университет,  организират в Разград традиционния семинар-обучение за ветеринарни лекари.

Десетият от поредицата семинари, специализирани в отглеждане, хранене и лечение на едри преживни животни, ще се проведе на 11 юни /събота/ в хотел „Картуун“. Досега заявки за участие са подали над 80 ветеринарни лекари от всички кътчета на България.

YouTube

По темата „Най-новите продукти за едри преживни животни, регистрирани в последните две години“ лектор е бившият декан на Факултета по ветеринарна медицина в Тракийския университет проф. Михни Люцканов.

Проф. Станимир Йотов – ръководител катедра „Акушерство и гинекология“ в Тракийския университет, ще представи най-новите продукти за репродуктивно животновъдство, които имат изключително значение за увеличаване на приплодите при едрите преживни животни.

Германската фирма „Сано“ ще бъде в Разград най-новото в областта на храненето на преживните животни, а експерти на френска фирма – с най-новите продукти за копитната хигиена.

Регистрацията на участниците в семинара започва в 12.00 часа в събота, откриването е в 13.00 ч.

Организаторите ще спазят още една традиция от проведените досега в Разград научни форуми – галавечеря в ресторант „Папараци“, където за доброто настроение на всички участници ще се погрижат DJ Теди, гайдарят Пламен Панев, народната певица Теодора Дамянова и Танцова формация „Булгарика“.

Всичко това – под вещото ръководство на Деяна Славова и специалното участие на Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе