Отборът на РДПБЗН-Разград – първенец в турнира по футбол за празника на МВР

С четири победи и 13 вкарани гола отборът на пожарникарите завоюва първо място в турнира по футбол, организиран в чест на 5 юли. В състезанието участваха служители от РУ-Разград, РУ-Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР. Оспорваните срещи между петте отбора се играха на принципа “всеки срещу всеки” в две полувремена по 15 минути. Турнирът се проведе на спортната база на ПФК “Лудогорец” – “Гнездо на орли”, която бе предоставена от ръководството на шампионите за Празника на Министерство на вътрешните работи.

YouTube

Победителите получиха купа и грамота, връчени от Директора на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Минков. На второ място се класира отборът на Районно управление – Разград, който завоюва три победи в мачовете с Дирекцията, РУ-Кубрат и РУ-Исперих, но падна с 3 : 5 от тима на огнеборците. На трето място в турнира е отборът на ОДМВР-Разград с две победи и две загуби, осем вкарани гола и пет допуснати. На четвърто място се класираха служителите от РУ-Исперих с една победа и три загуби. Пети останаха полицаите от Кубрат, които не успяха да реализират спечелена среща.

Петте отбора получиха парични средства, осигурени от Спортен клуб „Хан Аспарух” при ОДМВР-Разград. Сумата бе различна в зависимост от мястото, на което се е класирал съответния тим.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе