ЦПЛР Ученическо Общежитие – Разград обявява прием на ученици за учебната 2022/23 година

ЦПЛР Ученическо Общежитие – Разград обявява прием на ученици за учебната 2022/23 година.

Цените за настаняване през новата учебна година ще бъдат 30 лв. на месец. Право на отстъпка от 50% имат деца с починал родител или документи за ТЕЛК решение.

YouTube

През новата година от общежитието ще могат да се възползват и ученици от 5,6,7 клас, приети в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ с постоянен адрес извън Община Разград.

При наличие на свободни мести документи се приемат през цялата учебна година.

Приетите ученици ще бъдат настанени на 14 септември 2022 г. от 9:00 ч. до 15:00 ч. в присъствието на родител.

Необходими документи за кандидатстване:

  1. Заявление /което може да изтеглите от ТУК или да получите на място/
  2. Служебна бележка /получава се от училището/
  3. Снимки – 3 бр. – малък формат
  4. Други документи /посочени в заявлението/

Всеки желаещ може да подаде документи на място в сградата на общежитието на адрес гр. Разград, ул. Никола Й. Вапцаров“ №10.

Краен срок за кандидатстване: 30 юли 2022 г.

Повече за ЦПЛР Ученическо Общежитие – Разград

Сградата е разположена в центъра на града. Общежитието обслужва всички училища на територията на Разград и предлага над 450 легла за младежи и девойки. Учениците са разпределени в групи, за всяка група отговаря възпитател. Осигурен е 24-часов режим на работа на педагогическия персонал и видеонаблюдение на сградата.

Учениците се подготвят в добре обзаведени занимални, ползват интернет, богата , библиотека с учебна и – учебно-помощна литература, а през свободното си време могат да гледат сателитни и кабелни телевизионни програми, да се занимават в компютърни кабинети, да спортуват.

За тях се грижат възпитатели с нужната педагогическа и научна квалификация и осигуряват безплатни консултации по различните учебни предмети.

Възпитателите ангажират учениците в културни, спортни и общоградски изяви, контролират поведението им и и поддържат контакти с родители, преподаватели и педагогически съветници.

Общежитието разполага с :

Компютърни кабинети

Конферентна зала

Мултифункционална зала за спокоен ум и добро здраве „Освободи се от стреса“ за изкуства, йога занимания и личностно развитие.

Кухненски офис

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе