Учениците от ОУ „Н. Икономов“ отдъхнаха на лагер по Националната програма „Отново заедно“

Учениците от ОУ „ Никола Икономов“ гр. Разград отдъхнаха на лагер по Националната програма „Отново заедно“ с шестдневен туристически пакет с пет нощувки, храна, транспорт, застраховка и допълнителни културни и спортни занимания в планински курорт Пампорово в периода 10 – 15 юли.

YouTube

Учениците изкачиха връх „Снежанка“ с лифт; направиха пешеходен тур да Орфеевите скали, откъдето видяха Смолянските езера; разходиха се по еко пътеката „Невястата“, а по – големите ученици се спускаха по атракциона с алпийския тролей; посетиха манастира „Свети Великомъченик Пантелеймон“; забавляваха се в Приключенски парк „Язовира“, където преминаваха по въжена градина с девет елемента и скачаха върху въздушна възглавница; разпускаха в басейна в хотела; правеха пешеходни обиколки в района на курорта, похапвайки си горски плодове; забавляваха се със спортни игри, йога и рисуваха.

Преди отпътуването получиха благодарствени грамоти „Отговорен ученик“ за помощ и съдействие към преподавателите, при осъществяване на по – пълноценното протичане на лагерната смяна.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1740256432990842&id=100010195063980

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе