Община Разград и тази година се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“

Снимка: Община Разград

Община Разград и през тази година ще се включи в инициативата на bTV Media Group за провеждане на кампания „Да изчистим България заедно“. Събитието ще се проведе на 17 септември.

Отдел „Опазване на околната среда“ вече определи два участъка за почистване – Младежки парк гр. Разград и Зона за отдих в  местност „Пчелина“ в землището на град Разград.

YouTube

Всички желаещи да участват в Националната кампания „Да изчистим България заедно“ на 17 септември 2022 г. могат да получат безплатни материали /найлонови чували и ръкавици/ в периода от 12 до 16.09.2022 г. от административната сграда на Община Разград на адрес гр. Разград, бул. „Бели Лом“ № 37 А.

В самия ден на кампанията материали ще се раздават и на двете предварително определени места за почистване.

По време на кампанията обаче всеки участник може индивидуално или групово да се включи в почистването и на други територии за обществено ползване, като междублокови пространства, паркове, градини и сервитути на пътни артерии.

Община Разград ще осигури безплатен транспорт на събраните отпадъци от почистването на обществени територии. Заявки ще се приемат в Община Разград тел: 084 /618 186 и „Уейст Солюшънс България“ ЕООД тел: 084/660 580.

На 17.09.2022 г. в часовия интервал от 08:00 до 17:00 часа, операторът на Регионално депо – Разград ще осигури безвъзмезден прием на събраните отпадъци от участниците в националната кампания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе