Полицията в Разград с важна информация преди мача на България и Гибралтар

Снимка: ludogorets.com

ОДМВР – Разград съобщава, че във връзка с футболната среща между националните отбори на България и Гибралтар, която ще се проведе на 23.09.2022 г. от 21.45 часа на стадион “Хювефарма арена”, от 19.45 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Васил Левски“/ от кръстовището с бул. “Княз Борис“ до ул. “Гаврил Кръстевич“/, “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

  1. Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали.
  2. На стадиона не се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.
  3. Няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества.
  4. Няма да се допуска внасянето на бутилки, флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор.
  5. Не се допускат малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето.
  6. Ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети, съгласно чл.20 от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.
  7. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.

ОДМВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с  указанията на полицейските служители!

YouTube

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе