Доброволци към Общински съвет по наркотични вещества посетиха Център „Емилиян”

Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно информационен център към Община Разград посветиха месец декември на доброволчеството и в този период каузите им се провеждат под надслов „Доброволчеството носи щастие“. Като част от тези инициативи екипът на ОбСНВ и ПИЦ заедно с доброволците към Съвета подготвиха и подариха коледни торбички с лакомства на децата, които посещават Център за социална рехабилитация и интеграция „Емилиян“ с директор Тереза Райкова.

YouTube

При посещението си в Центъра доброволците  се включиха в следобедното занимание по изработването на коледни сладки. И докато те се печаха, децата играха  различни забавни игри, а след това заедно посрещнаха Дядо Коледа, който зарадва малчуганите от центъра с подаръци. Накрая всички заедно се събраха около масата да се почерпят и да хапнат от сладките  коледни курабийки с аромат на канела.

Доброволците бяха придружавани от Станислава Петрова – председател на ОбСНВ и Миневер Мехмед – главен експерт към ПИЦ, които благодарят на целия екип на център „Емилиян“ за топлото посрещане, като си обещаха да имат още съвместни дейности.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе