Ученици от Кубрат дискутираха превантивната страна на любовта

8. а клас от кубратското СУ „Христо Ботев“  дискутираха днес (19 януари) тема посветена на любовта, която  в нашия живот  се изявява като разумност, справедливост и доброта.  Интерактивният урок се разигра в часа по философия с ментори Едиз Акифов-учител по образователния предмет и секретарят на МКБППМН д-р Надие Карагьозова, която преди дни обяви и глобалната превантивна тема на комисия за 2023 година „Любовта като образователен, възпитателен метод и превенция чрез добротворчество“.

YouTube

Класът, разделен на две работни групи, разсъждаваха върху действията и емоциите, които изпитваме, когато се водим от израза „от любов и с любов“. В края на урока говорителите на групите Симон и Даная, представиха екипната работа, която получи одобрението на учителя по философия и беше обобщена от Туана Незирова (отговорник на класа) в общ плакат, който излъчи следното послание „Любовта винаги ражда любов“.

По време на самостоятелната работа, учениците, влизайки във взаимодействие с всеки един от групата, се убедиха, че сплотеността и уважението един към друг означава много и тя трябва да е водеща за постигана на добри резултати и общи цели.

     

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе