Млада разградчанка с 3 награди от литературни конкурси

Познатата на всички Патриция Колева е отличена с 3 награди от различни литературни конкурси.

Тя завоюва III-та награда в раздел „Писмо до любим човек“ в Общински конкурс за стих или писмо до любим човек по повод Деня на влюбените, организиран от Община Бургас, Бургаски свободен университет и ЦПРЛ – Бургас. На церемонията по награждаването компетентното жури пожела на Патриция нови творчески вдъхновения, сбъднати мечти и успешно бъдеще.

YouTube

Младата разградчанка спечели грамота за добро представяне във втора възрастова група – над 19 г. от Националния литературен конкурс, организиран от Регионална библиотека „Петър Стъпов“ – Търговище. С есето си на тема: „Пред любовта и виното всички са покорни“, Патриция докосна журито и заслужено получи адмирациите.

Съвсем скоро талантливото момиче съобщи в социалните си мрежи, че е удостоена с II-ра награда от Националния литературен конкурс, организиран от Общински младежки съвет – Перник. Участвала е с есе на тема „Мисъл преди сън“. Творбите са оценявани от писателката Антония Атанасова.

Изключително развълнувана, Патриция споделя: „Леко позабравено, но все така любимо чувство! Това са награди за любовта – онази специалната, която остава завинаги в сърцето! Благодаря! Щастлива съм! Продължавам смело напред!”

Пожелаваме успех на Патриция и очакваме новите покорени върхове, с които всички ние можем само да адмирираме и да се гордеем!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе