Още два университета представят специалностите си пред разградските зрелостници

Снимка: Данче Бозаджиева

Още два университета представят специалностите си пред разградските зрелостници утре, 23 март. Двете събития са част от съвместната инициатива на Регионалното управление на образованието в Разград и на Община Разград, с която ръководствата на висшите учебни заведения, които имат интерес, представят подробности от своите кандидат-студентски кампании на място в родните населени места на абитуриентите, с което се улеснява избора на зрелостниците.

Преди малко повече от месец презентация на специалностите си направиха представители на Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна, а в четвъртък възможностите за обучение пред дванадесетокласниците от Разград ще представят екипи от Тракийски университет-Стара Загора и от Шуменски университет „Еп. Константин Преславски“. Презентацията на Тракийския университет започва от 14,30 ч. в четвъртък в зала „Филхармония“, а на Шуменски университет – в 15,00 ч. в същата зала.

YouTube

Зала „Филхармония“ е предоставена от Община Разград за представяне на университетите, а РУО-Разград има ангажимент към популяризиране на събитието и информиране на заинтересованите гимназисти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе