Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска и Фънки гостуват с топ комедия в Разград

 Разбиваща от смях комедия ще се играе в Разград на 13.04. от 19.00ч в  ОКЦ Разград.  „Веселата карета” – ХИТ комедия, в която ще видите на живо любимецът от „Като две капки вода” – Димитър Ковачев – Фънки, който респектира в ефир с тънкото си чувство за хумор и точните си оценки, създаващ привидно впечатление на безжалостност, но зад кулисите един забавен и  великодушен човек! Заедно с него идват и големите комици на българските сцени Мая Бежанска.

В този спектакъл се въплъщава в изключително комичен и разтърсващ от смях образ, а Тончо Токмакчиев с леко налудничав образ под прикритата си сериозност на героя ще направи вечерта ви незабравима! Те ще си партнират още с актьорите  Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Всички те ще допълнят абсурдната ситуация, и ще ви накарат  да ходите по небето от смях.

YouTube

Театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“ прави Фънки, който няма къде да гледате на живо, освен ако не сте си поръчали частно парти с участието на „Айрън Мейдън”….

И в този контекст, чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност и лудата действителност ви преобръща от смях. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии!

Всеки, който не се качи на Каретата, ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълза от смях засяда след лудата емоция и не пресъхва никога!

Билети на касaта на ОКЦ и в Ивентим БГ.

 Тел.: 0882 025 942

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе