Откраднаха туя, поставена пред входа на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Разград

На 04.05.2023г. около 23:00 ч., на запис от охранителните видеокамери на МБАЛ „Св. Иван Рилски” ясно се вижда, как млада жена целенасочено се отправя към бетонните сандъчета пред главния вход на болницата и отскубва една от новозасадените туи, собственост на болничното заведение.

Ръководството на МБАЛ „Св. Иван Рилски” – Разград отправя молба към жената да върне доброволно растението, тъй като на записа се вижда добре коя е и може да бъде подведена под отговорност. С цел опазване репутацията на въпросната дама, ръководството на МБАЛ „Св. Иван Рилски” – Разград за момента се въздържа от публикуване на записа, но категорично заявява, че ще бъде направен публично достояние, ако жената не благоволи да върне туята в срок от 72ч.

YouTube

За съжаление, опитите за подобряване състоянието на болницата по какъвто и да е начин се възпрепятстват именно от жителите на града! Молим, уважаемата дама да поеме отговорност за постъпката си и да върне растението по удобен за нея начин – оставяйки го на старото му място или в близост до него, така че да бъде забелязано от служителите на МБАЛ „Св. Иван Рилски” – Разград АД.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе