С турнири по футбол ОДМВР-Разград отбеляза 5 юли – професионалния празник на служителите в МВР

Инициативите стартираха с приятелски турнир по футбол между три дирекции, организиран от ОДМВР-Разград. На 1 юли от 10 часа на спортна база „Гнездо на орли“ премериха сили отбори от ОДМВР-Велико Търново, ОДМВР-Шумен и ОДМВР-Разград. Турнирът се проведе на голям терен по системата всеки срещу всеки в две полувремена по 35 минути. Тимовете завършиха наравно с по една победа и една загуба.

YouTube

Традиционният турнир по футбол на малки врати, с който всяка година се отбелязва 5 юли, се проведе на 4 юли. В оспорваната надпревара се включиха четири отбора от РДПБЗН – Разград, ОДМВР-Разград, РУ-Разград и РУ-Исперих. Турнирът отново се състоя на спортната база на ПФК “Лудогорец” – “Гнездо на орли”, която бе предоставена от ръководството на шампионите за Празника на Министерство на вътрешните работи. Срещите се играха на принципа “всеки срещу всеки” в две полувремена по 12 минути.

С две победи и един равен мач отборът на Районно управление – Разград завоюва първо място в надпреварата. На второ място се класира тимът на Дирекцията с две победи и една загуба на терена. Трети останаха огнеборците от РДПБЗН, а на четвърто място – отборът на РУ-Исперих. Купите за призовите места връчи заместник директорът на ОДМВР-Разград комисар Мирослав Иванов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе