ПП ГЕРБ зарадва 28 човека от Съюза на слепите в Разград с безплатна екскурзия

Днес, кандидатът за кмет Галина Георгиева с кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ, изпратиха на екскурзия 28 човека от Съюза на слепите в Разград. Всички те отиват на разноски на ГЕРБ да посетят исторически и природни забележителности в Шумен, Преслав, резерват Патлейна и Търговище.

„Винаги от ПП ГЕРБ сме помагали на хора в неравностойно положение и хора със зрителни увреждания. Нашата политика е да бъдете социализирани и да не сте изолирани, да можете да пътувате и да се чувствате пълноценни. Искам да имате прекрасно преживяване днес на местата, на които ще отидете“, им каза Галина Георгиева преди да тръгнат.

YouTube

Те благодариха искрено, а председателят на местната организация на Съюза на слепите Иван Иванов помоли Галина Георгиева и Надежда Радославова в следващия мандат да направят така, че светофарът до сградата на бившето АПК да има по-голяма продължителност на сигнала, тъй като за хората със зрителни увреждания, времето за да пресекат се оказва недостатъчно.

„Поемаме ангажимента да бъде решен проблемът, защото работим за Разград“, коментираха г-жа Георгиева и г-жа Радославова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе