Учители от ОУ “Васил Левски” взеха участие в националната конференция “Умения за иновации в образованието”

Екип на ОУ “Васил Левски” взе участие в националната конференция “Умения за иновации в образованието”, организирана от Център за творческо обучение в София.

YouTube

Заместник-директорът на училището Величка Иванова, преподавателят по информационни технологии Венелин Николов и преподавателят по технологии и предприемачество Диана Тодорова бяха сред 400-те учители и образователни експерти от цялата страна, които два дни дискутираха как да се осъвремени работата в класната стая, как да се помогне на учителите да осмислят и приемат ролята си в учебен процес, в който активната страна са децата.

Партньорството на ОУ “Васил Левски” с Центъра за творческо обучение датира от близо 10 години и има като резултат въвеждането на успешни практики в образователния процес.

Поздрави за страхотния екип на Александър Ангелов, организирал високия форум. Благодарности за колегите, които в условията на истинска перфектна снежна буря, пропътуваха пътя от Разград до София и обратно, за да научат още нови и полезни неща, които скоро ще станат практика и в нашите класни стаи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе