Певци и танцьори от Центъра за работа с деца участваха във втория концерт край Градската елха, включиха се и родители

Певци и танцьори от ЦПЛР Център за работа с деца в Разград участваха във втория концерт край Градската коледна елха снощи. В танците се включиха и родители, публиката също участва като жури.

На сцената пък имаше и куче – джак ръселът Рино, който излезе заедно с водещия – ръководителят на ТФ”Феникс” Иван Стоянов. Стоянов представи две от формациите в своя състав – малките и по-големите танцьори. Покани на сцената и трима родители, чиито деца им показаха основни стъпки от танците, които учат, след което заедно ги изпълниха. Обявен бе и батъл между момичетата и момчетата от „Феникс”. Аплодисментите на публиката бяха мерител за по-добрия танц. Момичетата победиха в два рунда.

YouTube

Коледен дух на сцената донесоха певците от Класа по поп пеене с ръководител Свилена Дечева – вокална група „Веселите глухарчета” и Ирем Али.

Концертите край елхата продължават и през следващите дни.

В сряда, 13 декември, от 17,30 ч. е концертът „Коледно настроение”, в който ще участват ДТШ”Хорце” към ЦПЛР ЦРД с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова, както и деца от първи клас на ОУ „Икономов“- школа към „Лудогорче”, техен ръководител е Магдалена Маринова. В 18,30 ч. същата вечер е концертът под надслов „Хоро край елхата”, в който ще участват разградските клубове по народни танци –”Абритус” с ръководители Емилия Русева и Кремена Иванова, „Калина Рада” с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова, „Нашенска шевица” с ръководител Иван Иванов, „Капанци” с ръководител Павлин Занев, Танцов клуб при НЧ“Напредък 1901″ с ръководител Илонка Занкова.

В четвъртък, 14 декември, от 17,30 ч. е концертът „Чудесата на Коледа” с участието на Градски мажоретен състав с ръководител Емилия Борисова.

На 20 декември от 17,30 ч. е концертът на възпитаниците на Арт училище „Енджой“ с ръководител Адриан Маджаров.

На 28 и 29 декември в 11,00 ч. ще се проведат работилнички на тема „Да си направим сурвачка“, в тях ще участват обучители от читалищата в община Разград.

Още снимки от концерта вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе