С безплатен театър и кино Община Исперих ще зарадва своите жители и гости по случай предстоящите празници

По случай предстоящите коледни и новогодишни празници Община Исперих покани артистите от Театрално-музикалния център в Разград да представят своя празничен спектакъл „Сърцето на Коледа“.

Приказната история се случва в навечерието на Коледа. Помощниците на Дядо Коледа, Снежанка и Камбанка, бързат с последните приготовления за празника – да нахранят елените, да изпекат курабийки, да опаковат последните подаръци. Една от най-важните им задачи е да опазят Сърцето на Коледа, защото без него шейната на добрия старец не може да полети към децата. В разгара на подготовката обаче, става ясно, че празникът е на път да бъде провален, защото неизвестен злосторник е откраднал Сърцето на Коледа. Инспектор Снежинка тръгва по следите на крадеца, но за да се справи, ще му бъде нужна помощта на децата от публиката.

YouTube

Какво е Сърцето на Коледа? Ще спасят ли празника героите и децата? Ще дойде ли Дядо Коледа? Всичко това малките зрители ще разберат, когато гледат представлението.

Коледната пиеса ще се играе на 14 декември /четвъртък/ 2023 г. с начален час 17:30 в киносалона в Исперих.

На 21 декември /четвъртък/ 2023 г. от 17:30 часа отново в киносалона любителите на „седмото изкуство“ ще могат да се насладят на приключенската семейна анимация „Снежната кралица и принцесата“.

Входът за двете събития е свободен за всички малки и големи почитатели на театъра и киното.

https://www.facebook.com/MunicipalityofIsperih/posts/pfbid02jaQBU8GBFo2sAu9sxtWmgtYXGj6gtPtGCfnPtumJ8LRPDA9w56TNE9rQqtDuwNyJl

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе