Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна представя специалностите си пред ученици от Разград в четвъртък

Община Разград оказа съдействие на Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна при организиране на среща с ученици от Разград за представяне на специалностите, които се изучават във висшето учебно заведение.

Събитието от кандидатстудентската кампания на Филиал Велико Търново ще се проведе в четвъртък, 15 февруари, от 13,00 ч. във фоайето на Общински културен център.

YouTube

Събитието е част от дейностите на Община Разград, насочени към улесняване на избора на зрелостниците за продължаване на образованието им и успешното им кариерно развитие. Подобни презентации през миналата учебна година бяха организирани за представяне на няколко висши учебни заведения, а през ноември 2023 г. съвместно с РУО на МОН бе организирана Кандидатстудентска борса, в която участваха 18 университета.

Филиал Велико Търново на Медицински университет-Варна предлага обучение по специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“, на събитието в четвъртък ще бъдат представени тези специалности, както и условията за кандидатстване и обучение. Поканени са зрелостници от средните училища в Разград.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе