Автоконтрольор спечели приза в състезанието по спортен риболов по случай празника на МВР

Със състезание по спортен риболов, организирано от Областната дирекция на МВР в Разград, приключиха инициативите, посветени на 5 юли – празника на вътрешното министерство. Най-запалените рибари сред полицаите хвърлиха въдици на стената на язовир „Пчелин 2“. Спонсор на турнира за поредна година бе фирма “Неломил” ЕООД, която предостави богат награден фонд. Стартът на състезанието бе даден от главния съдия мс Цвятко Цветков и Неломил Иванов. Състезателите, разположени на 10 метра един от друг, имаха право да ловят риба на една кука с всякакъв вид захранка, без жива риба.

YouTube

На финала, след три часа, комисия претегли уловеното от всеки участник количество. На първо място се класира Александър Златев от сектор „Пътна полиция“, който грабна златния медал и скъп телескоп с водачи. Второто място зае Георги Ганчев от РУ-Разград, който си тръгна с риболовна макара и захранка. На трето място се класира Галимир Илиев от група „Миграция“. Освен бронзов медал и грамота, той получи и телескоп.

Призът за нулев улов – живарник, спечели Тихомир Маринов от РУ-Кубрат.

Наградите на победителите връчи заместник директорът на ОДМВР-Разград комисар Иван Игнатов. За всички присъстващи спонсорите бяха осигурили утешителни награди – плувки и захранка. Състезанието бе наблюдавано от представител на ИАРА Данаил Димитров.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе