Връчиха дипломите на завършилите магистърска степен във Филиала на Русенския университет

Днес, 9 май, кметът на Община Разград д-р Валентин Василев бе гост на тържество за връчване на дипломите на завършилите магистърска степен във Филиала на Русенския университет в Разград. Заедно с градоначалника гости на събитието бяха председателят на Общински съвет Надежда Радославова и заместник-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов. Д-р Василев поздрави студентите, като им пожела да продължат да се усъвършенстват и да следват мечтите си. Призова ги да бъдат открити, коректни и да имат сила да се реализират в живота. Той подчерта, че ще се радва да останат в Разград и да работят тук.

YouTube

Поздравления към студентите отправи и директорът проф. д.н.Станка Дамянова, както и представител на Ректорското ръководство на Русенския университет по учебната работа зам.-ректорът проф. Пламен Кангалов. Послание към студентите отправиха и първенците на випуска, които по традиция го поставиха в специална „Капсула на времето“, която се съхранява във Филиала.

По време на Майските празници във Филиала 14 студенти ще представят резултати от научноизследователската си работа, която провеждат под ръководството на своите работодатели.

Заключителната част от празниците ще бъде с традиционна Кулинарна изложба „Вкусовете на Европа“ с 30 участници, които представят своите кулинарни произведения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе