На 20 януари е публичното обсъждане на проектобюджета на община Разград за 2020 г.

Снимка: Данче Бозаджиева

Започва обсъждането на проекта за бюджет за 2020 г. на Община Разград.

През следващата седмица – от утре, 13 януари – стартира поредица от работни срещи, на които представители на различни звена, които се финансират от общинския бюджет, ще представят пред местната управа своите очаквания за финансовите параметри в сферата, в която работят. Изготвен е и график за обсъждане по населени места на средствата, предвидени за подобряване на инфраструктурата в съответното населено място, след което ще се проведе и работна среща с кметовете на населени места и кметските наместници.

След работните срещи по сектори ще се проведе и Публичното обсъждане на проекта. С оглед по-голяма прозрачност и във връзка със стимулиране на гражданското участие във формирането на приоритетите на Община Разград публичното обсъждане  ще се проведе на 20 януари, понеделник, от 17,00 ч. в кафе „Зайо Байо“. Община Разград кани гражданите, представителите на държавни и обществени организации и заинтересовани физически и юридически лица да присъстват на обсъждането и да направят своите предложения.

Заседанията на постоянните комисии към Общински съвет-Разград започват на 31 януари, а сесията, на която ще бъде внесена докладната с проектобюджета, ще се проведе на 11 февруари.

Проектът за Бюджет 2020 ще бъде публикуван на интернет страницата на Община Разград. Становища и предложения може да се изпращат на адрес: [email protected].

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе