Бъдещи първолаци посетиха и се веселиха в ОУ „Никола Икономов“

Днес бъдещите първокласници посетиха ОУ „Никола Икономов“ и се срещнаха с техните бъдещи учители.

От 10:30 часа малчуганите и техните родители заприиждаха към училището – цветно, модерно, просторно и уютно, празнуващо своя 60-годишен юбилей. Радушно посрещнати, децата бяха окичени с неговото лого, а родителите получиха специално изработените за случая брошури и магнитчета.

YouTube

Във фоайето на първия етаж директорът на училището – г-жа Виктория Георгиева – приветства всички гости с поздравителни слова. Бъдещите първокласници имаха възможността да се запознаят с училището и своите учители Петя Йорданова, Теменужка Милкова, Димитрина Енчева, Татяна Ангелова – педагози с голям опит и постигнали високи професионални успехи.

По-късно бъдещите първокласници и техните родители бяха поведени към пет ателиета, където ги очакваха интересни забавления, игри и веселие. Повече от два часа малчуганите и техните родители участваха в разнообразни дейности и се забавляваха. Споделиха, че им е било интересно и забавно, че много им е харесало в училището.

С днешното организирано събитие се постави началото на поредицата от събития във връзка с отбелязването на 60-годишнината на школото.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе