На тема „Законът и детето“ ще рисуват деца от 1 до 7 клас по повод Деня на отворени врати в Окръжен и Районен съд – Разград

Окръжен и Районен съд – Разград организират конкурс за ученическа рисунка като част от инициативата „Ден на отворени врати – 2022 г.”, която ще се проведе на 13.04.2022 г. Темата, на която трябва да отговарят творбите на малките художници, е „Законът и детето“.

Целта на инициативата е да се повиши правната грамотност и култура на децата от ранна възраст, да се насърчи тяхната креативност. 

YouTube

Условия за участие:

Конкурсът се провежда в две възрастови групи:

  • Първа възрастова група – ученици от 1 до 4 клас
  • Втора възрастова група – ученици от 5 до 7 клас

Необходимо е на гърба на всяка рисунка да бъдат написани трите имена на малкия художник, неговата възраст, учебното заведение, което посещава, клас, както и телефонен номер за контакт на учител или родител.            

Изисквания към конкурсните работи:

  • Могат да се използват разнообразни материали и техники – бои, моливи, флумастери, пастели и др.

Рисунките се подават лично или по пощата от 9.00 часа на 07.03.2022 г. до 17.00 часа на 07.04.2022 г. на адрес: гр. Разград 7200, пл.”Независимост” № 1, Окръжен съд – Разград, стая № 217, на вниманието на Т. Маринова – „Човешки ресурси” – за Конкурса за ученическа рисунка.

Постъпилите рисунки ще бъдат оценени от жури. Класираните на първите три места във всяка възрастова група ще получат награди.

При спазване на противоепидемичните мерки призьорите в двете възрастови групи ще бъдат поканени на церемония по награждаване, която ще се състои в Деня на отворените врати – 13.04.2022 г. от 13.30 часа, като мястото ще бъде уточнено допълнително. При обективна невъзможност церемонията да се проведе, наградите на отличените ученици ще бъдат изпратени по пощата.

Nай-добрите творби ще бъдат подредени в изложба.

За повече информация: 084/66-11-84 и 0877 455 006.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе