Благодарствени грамоти за представители на социалните услуги, които се предоставят в Община Разград

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев връчи благодарствени грамоти и пролетни цветя на представители на социалните услуги, които се предоставят на територията на общината.

YouTube

На Световния ден на социалната работа и социалния работник г-н Бояджиев благодари на ръководствата и служителите в социалните услуги за всеотдайността, с която се грижат за подобряване на живота на уязвимите хора. Пожела им да са здрави, да продължат да утвърждават високото ниво на професионализъм на социалната дейност, което се поддържа в Община Разград, да са верни на своето призвание да помагат на нуждаещите се.

19 са социалните услуги, които се предоставят на територията на Община Разград. Те са насочени както към деца, така и към възрастни хора, към хора с увреждания, към деца и младежи без родителска грижа, към различни групи социално слаби хора. Капацитетът на различните услуги варира от 6 деца в звено „Майка и бебе“ до над 500 човека в Домашния социален патронаж.

На срещата присъства и ресорният заместник-кмет Хабибе Расим, която също поздрави служителите от социалната сфера за празника с пожелания за здраве и успехи в нелеката, им, но отговорна работа в подкрепа на хората в нужда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе