С аплодисменти бе изпратен командированият в Окръжен съд-Разград съдия Пламен Драганов – от утре той ще правораздава в Търговище

Съдии и съдебни служители изпратиха с аплодисменти съдия Пламен Драганов, за когото днес бе последен работен ден в Окръжен съд – Разград. Преди близо три години, на 15.02.2021 г., съдия Драганов бе командирован от Районен съд – Търговище в Наказателното отделение на Окръжен съд – Разград. През този период той се вписа с лекота в магистратския екип, а с богатия си професионален опит допринесе за намаляване на натовареността на наказателните съдии.

Със заповед от 08.01.2024 г. на административния ръководител на Апелативен съд – Варна, считано от утре, 01.02.2024 г., съдия Драганов е командирован за срок от една година в Окръжен съд – Търговище, където ще продължи да разглежда наказателни дела.

YouTube

Административният ръководител – председател Лазар Мичев благодари на съдия Драганов за добрата съвместна работа и му пожела бъдещи професионални успехи, като сподели, че след като го е опознал, с основание може да го нарече не само колега, но и приятел.

На свой ред съдия Драганов благодари за предоставената възможност да работи като съдия в Разград. Благодари и за доброто отношение и отзивчивостта на разградските магистрати, които са му помагали през цялото време. Подчерта, че той също оставя приятели тук и обеща, че винаги, когато има възможност, ще се отзовава на покани за бъдещи срещи.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе