Участничка от Разград споделя вдъхновяващи идеи в третия епизод на EmpowerHER North

Излъчиха третия и финален епизод от поредицата интервюта с участнички в проект EmpowerHER North, част от програмата PROTEUS. Програмата е финансирана от The Transatlantic Foundation и реализирана от Female Enterpreneurship Bulgaria. Една от участничките бе и нашият заместник-главен редактор Марияна Георгиева.

В този епизод, хостван от Елена Николова, Марияна Георгиева и Таня Цветкова споделят вдъхновяващи истории за проектите и инициативите, които развиват. Те разказват как EmpowerHER North е помогнала за усъвършенстването на техните лидерски умения и е дала тласък на идеите им за предприемачески инициативи в България и Централна Европа.

YouTube

Марияна Георгиева разказва за своя личен опит и как програмата е допринесла за нейната професионална визия, както и как 3-дневната обучителна работилница, проведена през юни, е обогатила нейните знания и умения. Тя разказва и за пилотното събитие на Предприемаческо общество – Разград, което успя да събере над 80 активни хора с бизнес нюх в града ни.

Над 80 души събра пилотното събитие на Предприемаческо общество – Разград (ВИДЕО)

Слушателите могат да се запознаят по-подробно с тези вдъхновяващи дами и техните проекти, като изгледат епизода ТУК.

Тази специална подкаст поредица показва значението на програмите като EmpowerHER North за развитието на жени предприемачи в България и подчертава важността на международните партньорства в подкрепа на иновациите и лидерството.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе