40 деца, настанени в ЦНСТ, участваха и се себераздаваха в благотворителен турнир по футбол

Това се случи в събота в спортната зала на ОУ „Васил Левски“-Разград и бе истински празник за децата. А това е празник и за мен като председател на СК „Спорт за всички-Разград“ защото успяхме да организираме за 28 пореден път този Благотворителен турнир “Разград 2024“ с партньорството на БЧК, РУО Разград и директора на КЦНСТДБУ- гр Разград-Нели Русева.

YouTube

Децата участници в отборите на ЦНСТДБУ-Нови Пазар, ЦНСТДБУ „Слънце“ Каспичан, ЦНСТДБУ- гр. Попово и символичните домакини от КЦНСТДБУ- гр Разград, изпитваха истинско удоволствие от играта футбол и се себераздаваха докрай за успех. Чрез жребий се изиграха предварителни срещи. Най- добре се представиха „слънчицата“ от ЦНСТДБУ „Слънце“ Каспичан. С победи над ЦНСТДБУ-Нови Пазар с 5:2 и на финала ЦНСТДБУ- гр. Попово с 3:2, те завоюваха купата, златните медали и футболна топка,

В много оспорван двубой за третото място, отбора на ЦНСТДБУ-Нови Пазар победи отбора на домакините КЦНСТДБУ- гр Разград 3:2 с дузпи /редовното време завърши равен 0:0/. За всички деца организаторите се бяха погрижили всеки участник да получи футболен екип и магнити Васил Левски и Христо Ботев с надпис: „Дела трябват а не думи“ и раничка с емблемата на един от спонсорите „Лудогорско пиле“. Всички получиха и пакети с храна приготвени от ПП „ Ученическо столово хранене и почивно дело“ гр. Разград. Наградите връчи Златина Георгиева-главен експерт по спорта в Община Разград. Благодарим на всички спонсори, с подкрепата на които проявата стана възможна. Това бе видно и на цветните банери и многократното обявяване по уредбата в залата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе