Наградиха участниците в конкурс за най-красива детска рисунка на МБАЛ-Разград по повод Великден и Рамазан Байрам

На 03.05.2023г., в библиотеката на МБАЛ „Св. Иван Рилски”, се състоя награждаването на победителите в конкурса за най-красива детска рисунка, организиран по повод празниците Великден и Рамазан Байрам.

Наградите бяха връчени лично от главната медицинска сестра на болницата – Румяна Андреева, а д-р Евгений Генев – ръководител „Медицински дейности” благодари лично на всички деца за участието им в конкурса, като отбеляза, че изборът на победители е бил труден и оспорван, тъй като всички рисунки са много красиви. Директорът на болницата д-р Станимир Георгиев успя да се включи в награждаването малко по-късно поради спешна оперативна дейност.

YouTube

В конкурса взеха участие над 80 деца, като някои от тях се включиха дори с по 2 рисунки. Участниците бяха както от Разград, така и от други населени места в областта и извън нея. Битката за първо място беше оспорвана и поради това във всяка възрастова група имаше по двама наградени за I-во, II-ро, III-то място.

Наградите на победителите включваха както грамоти и лакомства, така и интересни книги, съобразени с възрастта на победителите – енциклопедии и произведения от популярни световни автори. Ръководството на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Разград благодари отново на г-н Милен Ангелов, управител на фирма ЕТ „Мидия – Милен Ангелов”, генерален спонсор на конкурса, за подкрепата и подсигуряването на наградите.

Благодарности и на д-р Онур Гьочгелди, който също подкрепи конкурса с лични финансови средства.

Честито на всички победители! 🎉Ръководството на МБАЛ "Св. Иван Рилски" – Разград изказва своите най-искрени…

Posted by МБАЛ Разград on Wednesday, May 3, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе