БМЧК-Разград отчете дейността си за 2023 година

В залата на секретариата на ОС на БЧК в Разград областната младежка червенокръстка организация се проведе Общото отчетно-изборно събрание на клубовете на БМЧК .

Младежи-делегати от Разград и клубовете на БМЧК в Исперих, Кубрат, Цар Калоян, Самуил Лозница и Завет отчетоха дейността си за изминалата 2023.

YouTube

Гости на събранието бяха Милена Кехайова – директор на Секретариата на Обл. С на БЧК , Сема Алиева, ръководител на клуб „ДОБРОТВОРЦИ“ в ПГ“Васил Левски“ гр.Исперих.

По традиция събранието откри щатния специалист по младежка дейност – Наталия Балтаджиева.

Председател на събранието бе Гергана Атанасова, делегат от БМЧК – Кубрат.

Координаторът на областната младежка организация Ипек Кенанова представи отчета, като наблегна постигнатите резултати, реализираните дейности и инициативи на територията в областта. Отчетът се прие с мнозинство от делегатите на събранието.

Директорът на секретариата на БЧК Разград Милена Кехайова даде висока оценка за работата на областната организация на БМЧК и на 8-те клуба в областта. Тя благодари на доброволците за многото хуманни инициативи, за неуморния и посветен на уязвимите хора труд.

Следваща точка от дневния ред на събранието бе изборът делегати и подгласници за Национално събрание на БМЧК 2024г. За делегати бяха избрани Росица Шишкова и Дорианна Петрова – делегати от Разград. За техни подгласници изборът бе за Ипек Кенанова – настоящият областен координатор на БМЧК и Емел Сабридин от клуб БМЧК Исперих.

Младите доброволци приеха план за работа през настоящата 2024 година и обсъдиха важни приоритети за развитието областната младежка организация.

БМЧК Разград отчете дейността си за 2023 година. В залата на секретариата на ОС на БЧК в Разград областната младежка…

Posted by Областен съвет на БЧК – Разград on Friday, January 19, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе