Дневен хороскоп за 10 октомври 2022, понеделник

Овен

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението Ви. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

YouTube

Телец

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Близнаци

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Рак

Бъдете внимателни с любимия си човек. На много представители на зодия Рак се предоставя възможността да решат неотдавна възникналите проблеми, да изменят околното към по-добро и да се изменят самите те. Работата може да бъде свързана с претоварване и усложнена от преодоляването на бюрократични препятствия. Възможни са съблазни, прелъстявания, провокации и напразно харчене на пари.

Лъв

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Дева

Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Най-вероятно ще установите, че са били незначителни и е по-добре да ги игнорирате. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Освободете се от всичко, което Ви пречи да сте истински и ще подобрите виждането си за света и хората около Вас.

Везни

Този понеделник укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Скорпион

Каквото и да направите днес партньорът Ви няма да е особено доволен. Просто не му е ден, не си правете крайни изводи. Вместо това, зарадвайте го с вечеря или му направете непридвидим подарък. За необвързаните денят ще е пълен с енергия. Съсредоточете се върху работата.

Стрелец

Това е понеделник за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело. Доверете се на другите, за да достигнете още по-големи висоти. Ще се издигнете в очите на другите.

Козирог

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за Вас. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

Ако нещо не Ви харесва през днешния ден, не се колебайте да го промените. В крайна сметка, имено промените са ключът към успеха. Няма как да оставите нещата така, щом не Ви харесват, независимо колко време и усилия ще Ви отнеме това.

Риби

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе