Дневен хороскоп за 7 юли 2023, петък

Овен

Благоприятен ден, който ще премине под знака на милосърдието, любовта и прошката. Звездите Ви съветват да прекарате повече време навън, тъй като именно там може да срещнете своята съдба под една или друга форма.

YouTube

Телец

В сексуалната сфера Ви очакват разочарования. Представителите на зодия Телец не трябва да правят компромис със съвестта си, тъй като могат да загубят верни приятели. Вероятни са проблеми в професионалната сфера, които се наслагват един върху друг. Възможно е, по независещи от Вас причини, да изпуснете изгодна поръчка.

Близнаци

Пълнота при реализацията на материални и финансови цели, успешни постижения на желанията от лично естество, и добри постижения в бизнеса, но трудно осъществими ползи при контакти с хора от обществените среди. Разчитайте на себе си за осъществяване на намисленото.

Рак

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Лъв

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за Вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството. Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Дева

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес определено не Ви е ден за харчене. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Везни

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Скорпион

Днешната планетарна енергия ще бъде достатъчна, за да предизвика разногласия между Вас и партньора Ви, ако не внимавате какво казвате. Направете всичко възможно да се отпуснете и да се подготвите да видите по-светлата страна на всичко.

Стрелец

Повечето от Вас са осуетени от изтънения бюджет и днес са склонни към лека депресия. Овладейте емоциите с приятни разговори и споделете с верните си приятели за трудностите. Достигнали сте важен момент за проверка на помощта им! Всичко ще е наред, стига да не се оплетете в ненужни излияния и обяснения. Имате късмета на успешните комуникации. Подкрепете любовта с мил жест и ще преоткриете чувствата, които напоследък загърбихте.

Козирог

Този ден пред Вас се открива шанс да поправите грешки, допуснати в миналото. Но отново е възможно да възникнат проблеми в отношенията Ви с околните. Това просто е вписано в характера Ви. Несъгласията може да бъдат по всеки повод, когато те са на противно мнение. Не е изключено от това да последва изясняване на отношенията.

Водолей

Днешният ден не е особено ефективен. Жизнената Ви енергия е леко снижена, затова избягвайте натоварването. Някои неща ще Ви се получават по-трудно, ще се наложи да влагате повече усилия.

Риби

Щастието Ви зависи от това колко бързо съумявате да вземете нужното решение. Възможно е през втората половина на деня суетност или нечувствителност да станат причина за скарване с близък човек или агресия от страна на странични хора. Не е изключено неочаквано известие да ви накара да преосмислите своите действия или да измените приоритетните си направления в работата. Сключените днес сделки обещават да се окажат доходни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе