В Кубрат дадоха старта на новата година с хоро на площада

Десетки жители и гости на град Кубрат посрещнаха Новата 2024 година. Празнуващите се събраха малко след 23.30 часа на площад “Възраждане“ пред сградата на Общината.

След приветствието на кмета Алкин Неби последва изпълнението на химна на Р България, а на празничния площад „Възраждане“ малки и големи се хванаха и на новогодишното дунавско хоро.
Освен красивата заря в центъра на града не бяха малко и фойерверките от гражданите, озарили с пъстри багри ясното небе над лудогорския град.

YouTube

И тази година Община Кубрат поздрави всички свои жители и гости в социалните мрежи със специално видеообръщение на Кмета Алкин Неби:

„Уважаеми жители и гости на община Кубрат,

Отминаващата 2023 година не бе лека, но трудностите, пред които се изправихме, ни сплотиха и показаха, че заедно можем да вървим напред. Повярвахме в силите си и в това сами да определяме посоката, в която искаме да се развиваме. Това ни струва изключително много, но резултатът е налице.

Обединени от очакването за една по-успешна година, поставихме основите на проекти, които обещават да преобразят облика на нашата община. Не пестихме усилия, за да осигурим подкрепа и възможности за нашите деца и младежи, за да помогнем на всеки гражданин и да дарим надежда на нашите скъпи близки и родители.

Доказахме, че всяко съвместно начинание изисква открит диалог и сътрудничество. Благодарим ви за конструктивната критика и безрезервната подкрепа!

Въпреки големите предизвикателства и неспокойните времена, ние продължаваме напред и нагоре, с нова енергия, вяра и надежда.

Преди новата година трябва да е повече от ясно, че успехът ни е възможен и този на нашата красива община, само когато сме обединени, когато имаме разбирателство, когато чертаем хоризонти с идеи за постижими цели.

Уважаеми съграждани,

Нека Новата 2024 година да е щедра, здрава и плодородна! Нека тя бъде година на сбъднатите очаквания! Честита Нова година!“, каза в новогодишното си обръщение кметът Алкин Неби.

В обръщението си пред присъстващите кметът на община Кубрат пожела на всички Новата година да е най вече мирна, здрава и плодородна, като пожела мирът да се възцари и на цялата планета.
Тази година, освен виното и шампанското, кубратчани опитаха и вкусни банички с късмети. Тържеството беше уважено също от председателят на Общинския съвет Нуршен Халилова, от общински съветници и местни общественици.

Да е Честита Новата 2024 година! Честит Васильовден и на всички именици!

С ВЯРА И НАДЕЖДА КУБРАТ ПОСРЕЩНА НОВАТА 2024 ГОДИНАДесетки жители и гости на град Кубрат посрещнаха Новата 2024…

Posted by Община Кубрат on Monday, January 1, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе