На благотворителна стрелкова среща край Разград събраха средства за Пламен Кулов и Ангел Героев (ВИДЕО)

На 24.03.2024 г. на стрелбището на Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ с председател д-р Методи Ботровлиев, се организира и проведе благотворително състезание по правилата на International Practical Shooting Confederation (IPSC) – динамична стрелба с пистолет, под наименованието – Стрелкова среща THE MAD FOREST’S METAL HEART HANDGUN/PCC L1. Всички събрани средства от състезанието бяха преведени по откритите банкови сметки, за лечението на нашите съграждани – Пламен Кулов и Ангел Героев, които се борят с тежка диагноза.

Състезанието бе от първо ниво, като оръжията, които използваха състезателите бяха пистолети и карабини с калибър 9 мм. Участието в състезанието беше свободно, като се включиха и начинаещи състезатели, които не са членове на спортни клубове към Българската федерация по динамична стрелба (БФДС) и не са издържали изпита по безопасност на Федерацията.

YouTube

Състезателите обстрелваха 100 метални мишени, подредени в пет отделни сцени на разстояние от 8 до 20 м.

Състезателите които не успяха да вземат участие в състезанието на 24 март, ще имат тази възможност тази събота и неделя, когато ще се проведе състезанието MAD FOREST Handgun&PCC LIII. Състезанието ще се състои от дванадесет сцени, трето ниво и в него могат да участват само картотекирани състезатели към БФДС. Ще се обстрелват над 100 хартиени и метални мишени.

За любителите на гладкоцевното оръжие на 21.04.2024 г., за поредна година, клубът ще бъде домакин на държавното първенство по динамична стрелба с гладкоцевно оръжие, на което участие са заявили състезатели както от страната, така и от чужбина. Състезанието ще се състои от дванадесет сцени, като ще се обстрелват хартиени и метални мишени, и панички.

СНЦ „Спортен клуб по стрелба „Дръзки” извършва спортно – тренировъчна и спортно – състезателна дейност на собственото си стрелбище, като клуба разполага със сертифицирани инструктори, които могат да обучат всеки желаещ, дръзнал да усети тръпката от динамичната стрелба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе