Дневен хороскоп за 12 декември 2022, понеделник

Овен

Представителите на зодия Овен изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти еднакъв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи Ви теми, за да не си навредите.

YouTube

Телец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Понеделник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Действията Ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обърнете внимание и на хората в дома си. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Близнаци

За здравето Ви е важно състояние на покой и вътрешна стабилност. Сърдечната дейност и кръвоносните съдове са уязвими сега. Избягвайте физическо претоварване, прекомерно вълнение. Яжте прости, но добре приготвени храни. В стресови ситуации чаша вино може да бъде от полза. Възможни са сърдечни аритмии и промени в кръвното налягане.

Рак

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Лъв

Отношенията между влюбените са хармонични. Възможно е днес зодия Лъв да получат известие, което може да измени към по-добро сегашното положение. Поставете пред себе си цел и не се отвличайте от дреболии, тъй като късметът може да Ви напусне. Старанието е непременно възнаградено по заслуги, а грешките струват скъпо.

Дева

В личния Ви живот се появява издигане на по-високо ниво. В семейните отношения проявявате търпимост и самообладание. Нестандартният подход към работата във всяка дейност, дори и рискованата, завършва успешно. Възможно е търговските сделки и сключените договори да донесат печалба.

Везни

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Скорпион

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Скорпион, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Стрелец

Очакванията на много хора са свързани с Вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Стрелец са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от Вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.

Козирог

Отделете време за приятелите си и за хобитата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество.

Водолей

Отношенията между влюбените са хармонични. Възможно е днес зодия Водолей да получат известие, което може да измени към по-добро сегашното положение. Поставете пред себе си цел и не се отвличайте от дреболии, тъй като късметът може да Ви напусне. Старанието е непременно възнаградено по заслуги, а грешките струват скъпо.

Риби

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе