Лудогорец загуби от Черно море с 4:0 във Варна (ВИДЕО)

Лудогорец претърпя загуба с 0:4 от Черно море на “Тича”. В състава на Георги Дерменджиев ги нямаше наказаните Кайо Видал и Бърнард Текптей. На вратата започна младокът Пламен Пепеляшев, а в тима бяха още Ивайло Чочев, Спас Делев и Тодор Неделев. Атаката поведе Матисас Тисера. На пейката бяха звездите Якуб Пьотровски, Антон Недялков и Квадво Дуа. В 7-ата минута домакините направиха голям пропуск! Васил Панайотов даде отличен пас към Андреас Калкан, който направи по-трудното и от чиста позиция не уцели вратата на младия Пепеляшев. Лудогорец отговори с хубав удар на Делев в 21-ата минута, който бе отразен от Иван Дюлгеров. Все пак в тази ситуация бе вдигната засада. Седем минути след това Рик Джонатан профуча като комета покрай Живко Атанасов и излезе на отлична позиция. Вратарят Иван Дюлгеров обаче се намеси решително. Последва нов удар на Рик, този път от около 25 метра, но право в ръцете на стража. В 41-ата минута зрителите на „Тича“ видяха доста любопитна ситуация. Спас Делев започна надбягване с Дани Мартин по десния фланг на атаката на „орлите“. Тъкмо когато националът щеше да изпревари испанеца, той се сблъска със страничния рефер Георги Стамболджиев и така нападението не продължи.

YouTube

Две минути след това Черно море поведе! Пабло Гарсия центрира много добре с левия крак и с глава Андреас Калкан прати топката в мрежата на младия Пламен Пепеляшев.

В началото на втората част Ивайло Чочев пробва своя мерник, но с десния крак не бе докрай акуратен. В 61-ата минута Георги Дерменджиев направи тройна смяна, като пусна Пьотровски, Недялков и Руан. Любопитно е, че капитанът на „орлите“ игра като десен бек. Това обаче не даде резултат. Напротив – Черно море стигна до втори гол. Вкара опитният капитан Даниел Димов. Живко Атанасов свали с глава към Дробаров, който продължи за Димов, а той с удар със завъртане от въздуха не остави шансове на Пламен Пепеляшев – 2:0. Последното попадение в срещата отбеляза Уеслен, който току-що се бе появил на терена. Той надбяга Вердон и с мощен удар отбеляза за 3:0. В 90-ата минута Живко Атанасов направи 4:0. Той бе забравен от защитата на „орлите“ и направи добавка.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе